БулфотоКитайски учени проведоха нови изследвания, като назоваха тихите симптоми, които дават основание да

...
БулфотоКитайски учени проведоха нови изследвания, като назоваха тихите симптоми, които дават основание да
Коментари Харесай

Китайски учени: Има тихи симптоми, които посочват, че сте заразени с Ковид 19, но го карате на крак

Булфото

Китайски учени проведоха нови изследвания, като назоваха тихите симптоми, които дават съображение да се счита, че индивидът е инфектиран с ковид, само че го кара леко и на крайник, съобщи zdrave.to.

Ако човек е изгубил обонянието си, почувства болежка в корема, която може да бъде резултат от пневмония в долната част на белите дробове, има диария повече от седмица, както и лек конюнктивит, странна отмалялост без причина, то може да е инфектиран с новия COVID-19.

Коронавирусът е сходен на сезонен грип. Инкубационният му интервал продължава до две седмици. Хората с хронични болести могат да почувстват, че стартират да се разболяват няколко дни след заразяването.

По време на инкубационния интервал подобен човек не е инфектиран за другите и от момента, когато вирусът към този момент е закрепен в тялото, носителят може да го болести.

Лекарите споделят, че в случай че коронавирусът преминава без признаци, не е належащо лекуване, само че човек трябва да бъде изолиран и да се вкарат карантинни ограничения./zdrave.to

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР